HVORFOR INVESTERE I KRYPTOVALUTA

Selvom investering i Bitcoin og andre kryptovalutaer har været alle andre aktiver overlegne, så er der ingen garanti for at fremtiden er lig med fortiden.
 
Al investering indebærer mange muligheder og risici, og der er ingen tvivl om at kryptovaluta – pga. dens korte historik, volatibilitet og endnu ureguleret marked – er meget risikofyldt, men samtidigt også indeholder potentialet for store gevinster, på den måde hænger risiko og gevinst jo sammen.
 
Som udgangspunkt mener vi, at du kun bør investere i kryptovaluta, hvis du kan sige ja til nedenstående punkter:
– Du har en tidshorisont på minimum 5 år
– Ikke må gå fra hus og hjem, hvis din investering går i nul.
– Du kan sove roligt om natten selvom kurserne svinger voldsomt op og ned.
 

Sæt dig ind i, hvad du investerer i.

Inden du overvejer at købe kryptoptovaluta, anbefaler vi at du sætter dig GRUNDIGT ind i den kryptovaluta du vil købe, og meget gerne har en “grundforståelse”, for hvad kryptoptovaluta er og i det hele taget laver din egen research på området. Vi hører ofte om dem, der har tjent millioner på kryptoptovaluta, men sjældent om dem, som har tabt formuer. Da kryptoptovaluta er meget volatibelt, med store kursstigninger og store kursfald, kan man ikke bare trykke på købsknappen og så forvente at tjene en masse hurtige penge i disse markeder. Vi anbefaler at du bruger mere tid på at dygtiggøre dig, end at købe, hver gang du bruger 1 minut på at købe, så skal du have bruge 99 minutter på research. De fleste vi møder anvender dette princip omvendt, og så bliver investering til gambling.

HVORDAN INVESTERER JEG I KRYPTOVALUTA

Cryp2Master er et kontrær og anderledes krypto-firma. Vores ønske er at hjælpe danske virksomheder, virksomhedsledere og private personer til at forstå hvad digitale aktiver er. Selvom hele kryptovaluta universet kan virke kompliceret, kan der for mange ligge en gevinst i netop dette teknologiske felt.

Det kan føles uoverskueligt og kompliceret at købe og ikke mindst opbevare kryptovaluta.

Det der afholder mange for at investere i kryptovaluta er helt basalt, at mange ikke ved hvordan de kommer i gang. Når du ejer kryptovaluta, er du på mange måder din egen bank. At komme godt, rigtigt og sikkert fra havn, er essentielt for at du starter din krypto-rejse med ro i maven.

Når vi bevæger os fra et centralt til et decentralt finansielt system, skal vi tænke og agere på en ny måde. Hos Cryp2master kommer du bla. til at forstå hvad “hardware wallet”, “private key” og “seed phrase” er.

Der er flere veje ind i kryptovaluta. Hvilken vej der er den rigtige for dig, afhænger bla. af hvad du ønsker, hvilke forventninger, hvor dus du er med teknologi og hvor meget hands on du vil være.


Kontakt os

Adresse

Maglebjergvej 6

2800 Kongens Lyngby

Danmark

E-mail
Telefon